kuva

Majoittuminen majatalossa

Turun saariston kauneus ja rauha on kokemus. Me toivomme, että voimme osaltamme tehdä saaristomatkastasi mitä parhaimman. Asumme Korppoossa ympärivuotisesti, ja kerromme sinulle mielellämme saaremme upeimmat luontokohteet ja kauneimmat rantakalliot, joista nauttia vierailun aikana.

Jokaiseen huoneeseen kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet, saunan ja suihkutilojen vapaa käyttö sekä runsas kehuttu aamupalamme, jonka voit nauttia joko tilavassa kahvihuoneessamme tai talon kauniissa puutarhassa.

Majatalo sijaitsee vain kävelymatkan päässä uimarannasta, ja asiakkaiden käytössä on soutuvene läheisessä pienvenesatamassa.

Runsas aamiainen

Hyödynnämme aamupalassamme saariston lähitilojen antimia, kuten tuoreita kasviksia ja hunajaa. kuva Aamupalaan kuuluu aina kahvi ja tee, runsas vihanneslautanen, kylän leipomon peruna- ja saaristolaislimppua, Heisalan saaren tilamaidosta valmistettua jugurttia sekä tuorejuustoa, raparperihilloketta Paraisilta, saariston omenista valmistettua omenamehua, ahvenanmaalaista juustoa sekä saariston savulohta.

Lisäksi talon emäntä Annika surauttaa joka aamu raikkaat vaihtelevat smoothiet, paistaa herkullisen pinaatti-feta-munakkaan ja leipoo jälkiruuaksi vaihtelevia herkkuja, kuten juustokakkua, muffinseja ja pannukakkuja.

Majatalostamme löytyy kattavat vaihtoehdot myös erikoisruokavalioita noudattavalle. Ilmoitathan toiveesi ja allergiasi yöpymiseen liittyen varaamisen yhteydessä, jotta osaamme huomioida tarpeesi mahdollisimman hyvin.

Terveisiä majatalolta

Varaa huone

Nopeiten saat tiedon vapaista huoneistamme soittamalla suoraan majataloon, tai laittamalla Whatsapp-viesti. Vastaamme myös sähköposteihin päivän kuluessa.

trollbackabb@gmail.com
 

+358 45 7874 0096

+358 45 7835 1895


Kuggvikintie 1, 21710 Parainen

Check in kello 15-18 - sovittaessa myöhemmin.
Check out kello 11.

© Trollbacka B&B